mandag 16. august 2010

2. forsøk og veien videre

Inseminasjon nr. 2 er vel overstått og var en like positiv opplevelse som første gang. Jeg er veldig glad for at jeg visste på forhånd at en inseminasjon ikke er en langvarig affære, men at det egentlig er snakk om rett opp i stolen, schmokk og schwups, og så ned igjen. Ellers ville det kanskje uroet meg at alt går så fort. Legen er forøvrig av det småpratende slaget, noe som gjør hele seansen litt surrealistisk: "liker dere opera? blablabla om opera. Nå inseminerer jeg! blablabla om opera". Men vi liker ham veldig godt og føler oss godt ivaretatt på klinikken.

Vi snakket også kort om veien videre dersom det ikke blir baby denne gangen. Siden jeg ikke responderer noe særlig på Pergotime (har kun hatt ett modent egg begge gangene), ønsket legen at vi prøver annen hormonstimulering neste gang. Han ymtet også frempå om vi ikke ville gå over til IVF etterhvert. Så planen er nå et vi tar et tredje inseminasjonsforsøk med nye hormoner, og velger IVF på det fjerde forsøket. Dette er jo selvsagt på det hypotetiske planet, for den overordnede planen er jo at jeg skal bli gravid nå!

Så langt merker jeg naturligvis ingen symptomer, men jeg går og kjenner på alle tegn i kroppen. Blant annet stikker det ganske mye i venstre eggstokk, i tillegg til at jeg har spottet litt etter inseminasjonen. Vi krysser fingrene og jeg håper jeg blir mer disiplinert med testingen denne gangen. Forrige gang var det daglig testing fra dag 10...

1 kommentar:

  1. Jeg reagerte heller ikke på pergo og fikk derfor menopur. DA reagerte jeg og det løsna to egg og det ble som du sikkert har sett siden du følger bloggen min tvillinger :D

    Anbefaler menopur lavdose neste gang da menopur fungerer på en annen måte enn pergo og de som har null effekt av pergo har oftest veldig bra effekt med menopur.

    Inseminasjon er SÅ mye enklere enn ivf så håper dere får det til med litt sprøyter :)

    Masse lykke til!!

    SvarSlett