torsdag 16. september 2010

Nå er det gått rett over en måned siden forrige inseminasjon og nesten tre uker siden nok en negativ test. Jeg skal ikke si at vi har vært i kjelleren, for det ville vært å overdrive, men skuffet har vi vært. Vi har vel begynt å innse at det ikke kommer til å gå så raskt som vi hadde håpet å få dette barnet som vi ønsker oss. For vår del er det jo slik at vi ikke han øke sjansene våre på noen måte, det er kun på det ene avtalte klokkeslettet på klinikken at jeg har sjansen til å bli gravid. En eneste gang ca annenhver måned. Det er ikke så store odds for full klaff.


Klinikken vår har hele tiden sagt at vi bør gå over til IVF etterhvert, dersom jeg ikke blir gravid i løpet av "noen" inseminasjonsforsøk. Det har vært opp til oss å bestemme hvor mange forsøk "noen" tilsvarer. Siden vi bruker donorsæd som vi selv har kjøpt i Danmark, har tanken hele tiden vært at det ville vært kjekt å bli gravid innenfor de stråene vi har kjøpt. Vi kjøpte fire strå før vi satte igang med inseminasjonene, og jeg har mentalt vært innstilt på å bruke dem til tre inseminasjoner og så spare det siste til et IVF-forsøk.

Derfor ble det i grunn litt forvirrende når det ble snakk om IVF allerede etter inseminasjon nr. 2. De understreket at det er vi som bestemmer og at vi kunne fortsette med inseminasjon så lenge vi måtte ønsket, men samtidig var deres anbefaling å nå gå over til IVF.

Etter å ha tenkt oss nøye om bestemte vi oss for å følge klinikkens råd. Selv om IVF er mye mer omstendelig, innebærer mye større medisindoser og ikke minst gjør babylagingen til et enda større medisinsk prosjekt enn det allerede var, så er det en klar fordel med prøverør: Større sjanse for å lykkes.

I dag er første dag med sprayen som skal nedregulere min egen hormonproduksjon. Vi er i gang!

1 kommentar:

  1. Lykke til med IVF-forsøket !!! Dere skal se at det er det som skal til for å lykkes :)

    SvarSlett